logo

Nota de premsa de la Paeria Lleida

logo
Nota de premsa de la Paeria Lleida

Trobada d’autors al vermut literari de la llibreria Punt de Llibre

 

CULTURA
Ambient festiu als carrers de Lleida en la gran diada del llibre i la rosaL’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha assistit aquest migdia a la tradicional trobada d’autors que amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi celebra la Llibreria Punt de Llibre. Un any més, la Rambla d’Aragó ha estat el punt d’encontre dels creadors i creadores lleidatans.El paer en cap, Àngel Ros, ha destacat que la diada d’avui és una festa de la cultura i ha remarcat la producció literària dels autors lleidatans que aquest any s’atansa a les 40 novetats i als quals ha agraït la seva contribució a la literatura escrita des de Lleida. L’alcalde ha recordat que Lleida se suma amb esperit participatiu a la gran diada de les lletres i de les roses.També han volgut donar el seu suport als autors i editors el president de la Diputació, Joan Reñé i el delegat del govern de la Generalitat a Lleida, Ramon Farré i la tinent d’alcalde i regidora de Cultura Montse Parra.

       
Foto Sant Jordi publicada por el ayuntamiento de Lleida
 Encuentro de autores en el vermut literario de la librería Punt de Llibre
CULTURA
Ambiente festivo en las calles de Lleida en la gran fiesta del libro y la rosa
El alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha asistido este mediodía en el tradicional encuentro de autores que con motivo de la celebración de la Fiesta de Sant Jordi celebra la Librería Punto de Libro. Un año más, la Rambla de Aragón ha sido el punto de encuentro de los creadores y creadoras leridanos.
El alcalde, Àngel Ros, ha destacado que el día de hoy es una fiesta de la cultura y ha remarcado la producción literaria de los autores leridanos que este año se acerca a las 40 novedades y los que ha agradecido su contribución a la literatura escrita desde Lleida. El alcalde ha recordado que Lleida se suma con espíritu participativo en la gran fiesta de las letras y de las rosas.
También han querido dar su apoyo a los autores y editores el presidente de la Diputación, Joan Reñé y el delegado del gobierno de la Generalitat en Lleida, Ramon Farré y la teniente de alcalde y concejala de Cultura Montse Parra.
Comparte esta entrada en tu red social
Haz click en el icono correspondiente
Situado a la izquierda de la pantalla

Dejar una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

logo
logo
Powered by WordPress | Designed by Elegant Themes